כשרות
חדר פרטי
מקרן
מערכת הגברה

אירועים ליד הים - אירועים בקליק

ניוות מאמרים
אירועים ליד הים

אירועים ליד הים

מסעדות הנושקות לים הן בחירה מצוינת לאלה המבקשים לערוך אירועים פרטיים או עסקיים על רקע נופו השלו של הים. במסעדות תמצאו תפריטים מפנקים, שירות מהודק וכמובן, נוף עוצר נשימה בכל עונות השנה. מוזמנים להכיר מסעדות המציעות אירועים ליד הים.


הרברט סמואל, תל אביב
על חוף ימה של העיר הגדולה, שוכנת הרברט סמואל, המציעה מנות מרתקות ממגוון מטבחי העולם  עם פרשנות אישית של השף תוך שימוש בחומרי גלם מובחרים הנבחרים בקפידה רבה. חלונות הענק במסעדה מאפשרים תצפית לקו החוף ולגלים, והים נכנס פנימה גם לצלחת, בדמות מנות מסעירות ומרגשות. הרברט סמואל מתאימה מאוד למבקשים לערוך אירועים ליד הים, זאת בזכות חדר האירוח הפרטי המתאים לאירועים עד 50 איש. צוות המסעדה והמטבח יתפרו עבורכם תפריט בהתאם לאופי האורחים ןלסגנון האירוע. מנות שכדאי לכלול באירוע: טרטר בקר, לברק בתערובת תבלינים אדמתיים, מולים חריפים, פילה בקר בציר עגל ושקדי עגל עם ריקוטה ביתית. לפרטים נוספים והזמנת אירוע - לחץ כאן

לחם בשר, תל אביב
בנמל תל אביב, בתוך אווירה אורבנית מזמינה ותוססת עם תצפית לים הכחול הגדול, מסעדת לחם בשר תל אביב מציעה חוויה קולינרית משובחת המחברת בין שתי אהבות גדולות: לחם ובשר. המאפים נאפים ישירות במקום, כך שהם מגיעים לשולחן טריים, חמים ומפיצי ניחוחות, והבשרים מטופלים עם המון חום ואהבה. בלחם בשר ניתן לערוך אירועים כשרים (עד 100 איש) עם נוף פנורמי מהפנט לים הכחול ולמעגן הסירות ולשמוע את קול הגלים המתנפצים על המזח –  אווירה שלבטח תשדרג ותעצים את חווית האירוע. בין המנות המומלצות תמצאו את הלחמע'ון כבש, סנייה טלה עם צנוברים, סביצ'ה דג לבן, בייבי קישואים במילוי ראגו טלה, פילה דג ים בליווי ירקות שורש ועוד הרשימה ארוכה. לפרטים נוספים והזמנת אירוע - לחץ כאן 

סיטארה תל אביב
על קו החוף של תל אביב שוכנת סיטארה, מסעדת ביסטרו-שף איכותית בעיצוב אירופאי קלאסי. השף מוביל מטבח צרפתי-איטלקי עם נגיעות ים תיכוניות, וככזה, המנות והמרקמים נוגעים בכל החושים ופורצים גבולות דמיון. בסיטארה חדר פרטי המתאים ל-30 איש וטרקלין רחב המכיל עד 100 איש, כשברקע שקיעה מרהיבה, תוכלו לפתוח בקבוקי יין ולהנות מאווירה יוקרתית, אוכל משובח ושירות מקצועי. השף רוקח תפריט לאירוע בהתאמה לדרישות הלקוח, הנה הצצה קטנה לטעמים: ברבוניות פריכות מהים התיכון לצד ציזיקי וסלסת עגבניות חריפה, רביולי סרטנים, לזניה ירקות שוק, קוקי סן ז'אק על ריזוטו לבן, דרת פירות ים, פילה בקר על קרם בצל ועוד שפע טעמים סוחפים. סיטארה נותנת מענה מושלם למבקשים לערוך אירועים ליד הים.

קיטשן מרקט, תל אביב
קיטשן מרקט נמצאת במיקום מושלם לאירוע שלכם: מצד אחד נשקף רק הים, ומהצד השני, תצפית על שוק הנמל הצבעוני, התוסס והססגוני. המטבח בניצוחו של השף יוסי שטרית, מוציא לאורחים מנות במראה אלגנטי, צבעוני, מתוחכם ואסתטי להפליא. השף מקפיד להשתמש בחומרי הגלם הטריים והטובים ביותר המגיעים לשוק, וזה מורגש בצלחת. החדר הפרטי מתאים לאירועים של עד 70 איש ויש לו את התפאורה המושלמת ביותר - ים כחול גדול הממגנט אותך ביופיו. כל אירוע נתפר למידותיו של הלקוח, ומוגשות בו מנות פרי דמיונו היצירתי של השף, לדוגמא: רביולי במילוי טרטר טונה,  ריזוטו דלעת לצד שקדי עגל פריכים וארטישוק צלוי, טרין טלה בבישול ארוך, פילה עגל על הגריל, שרימפס קריסטל מעושן לצד כרובית מטוגנת ועוד. אמרתם אירועים ליד הים, אמרתם קיטשן מרקט.
 
אוליב ליף, תל אביב
מסעדה נוספת העונה על הרצון לערוך אירועים ליד הים היא אוליב ליף, בהובלתו של השף צ'רלי פדידה. המסעדה שוכנת במלון שרתון שעל קו החוף, ומבעד לחלונות הגדולים ניתן להשקיף אל עבר האופק הרחוק, וללכת שבי אחר מראה הים הגדול. אוליב ליף מציעה שילוב בין עיצוב בוסתני, מוזיקה שקטה ותפריט כשר ומוקפד עד הפרטים הקטנים, בדיוק מה שאתם צריכים באירוע שלכם. במסעדה חדר פרטי (עד 30 איש) המאובזר בכל הציוד והטכנולוגיה המתקדמת הנדרשת. המנות בהשראת המטבח הים תיכוני עם נגיעות מהמטבח הצרפתי בליווי טאץ' אישי של השף. מומלצות השף: קרפצ'ו פילה בקר לצד סלט פלפלים חם, סלמון צרוב על אטריות זכוכית, מדליוני פילה בקר צרובים, אווז בצלייה איטית עם ירקות שורש.

גרג בנמל, תל אביב
בלב מרכז הבילוי של תל אביב, הנמל, ממוקם אחד הסניפים המצליחים והמובילים של רשת בתי הקפה 'גרג'. במקום, גרג נמל תל אביב הינו מקום שבו ניתן לקיים אירועים פרטיים או עסקיים, באווירה משפחתית-קלילה, עם תפאורה רגועה ש להים התיכון. את האירוע ניתן לקיים במתחמים שונים של המסעדה בהתאם למספר האורחים ובקשת הלקוח: במרפסת, בחצר, בחדר האירוח, בקומת הגלריה או סגירה חלקית או מלאה של המסעדה. בגרג בנמל, התפריט שואב השראה מהמטבח הישראלי והאיטלקי, ויוגשו מנות כמו פרנץ' טוסט מלחם בריוש, שקשוקה בלקנית עם גבינת פטה, פסטו וחצילים, סלט בטטה על מצע ירקות ירוקים, טורטייה עיזים, פסטה פטוצ'יני ברוטב שמנת ועוד טעמים מוכרים ואהובים

הזקן והים, יפו
אירועים ליד הים אמורים להעניק חוויה המשלבת בצורה הרמונית בין נוף עוצר נשימה, ספינות העוגנות במרינה, ריח מלוח של הים הנישא באוויר וחוויה קולינרית מרעננת. במסעדת הזקן והים נמל יפו עונים על כל הדרישות. התפריט מהלל ומשבח את דגת הים, לצד כמובן, מנות בשריות העשויות במקצועיות רבה. בחדר הפרטי ניתן לקיים אירועים קטנים של עד 30 איש ולהנות ממנות מעוררות חושים כמו צלעות כבש, שרימפס ברוטב מנת ירקות על קישוא קלוי, מיקס פירות ים, סטייק פילה ועוד הרשימה ארוכה.

הרברט סמואל הרצליה פיתוח
מול חופה של הרצליה, נפתחה לפני כשנתיים מסעדת הרברט סמואל בגרסה הכשרה. המטבח פתוח לעיני הסועדים ומשלב טעמים ושילובים מרתקים מקשת רחבה של מטבחים בעולם, והכל מתוך מטרה להביא לסועד מנה מיוחדת הכוללת גם פרשנות אישית של השף. בהרברט סמואל ניתן לקיים אירועים קטנים עם נוף לים הכחול העמוק, דבר המוסיף צבע מיוחד לאירוע. באירוע מומלץ לשלב יינות מהטובים של תוצרת הארץ וחו"ל, לצד מנות קסומות כמו פטריות מלך היער וקרם ארטישוק ירושלמי, פילה בייבי לוקס, ניוקי תפוחי אדמה ערמונים, טורטליני טלה ירושלמי על חלקיו עטוף בתיבול סודי ועוד שפע טעמים מרתקים שיאתגרו את החיך.

ביסטרו 56 הרצליה פיתוח
רוצים לחגוג אל מול נוף פנורמי לים הכחול, עם תצפית לתורני היאכטות העוגנות במרינה, ושרעש הגלים נשמע ברקע – מוזמנים להגיע אל ביסטרו 56 בהרצליה פיתוח. כאן מוצעת חוויה קולינרית כשרה לצד נוף מהפנט ושירות אישי מפנק שיהפכו את הרגע המיוחד שלכם לבלתי נשכח. השף, גבי אוחנה, אחראי על תפריט הלוקח את הסועד לטעמי אגן הים התיכון עם נגיעות מצרפת, והכל מלווה בתפריט יינות משובח. בביסטרו 56 ניתן לקיים אירועים בחדר פרטי, במרפסת הפתוחה והרחבה או לסגור את כל חלל המסעדה לטובת האירוע.
 
לוקה הרצליה פיתוח
לוקה מציעה קפיצה קטנה לארץ המגף בשילוב נוף קסום של הים הגדול. המטבח, הפתוח לעיני הסועדים, מציע טעמים וניחוחות ממש כמו באיטליה, תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים המגיעים למסעדה היישר מארץ המקור. בתפריט האירועים תמצאו מנות ממכרות וסוחפות כמו לינגוויני פרנצ'סקה-רוטב קרם פלפלים , רצועות עוף בזיליקום, ניוקי עם נתחי פילה בקר במחבת לוהטת, מרק דגים ופירות ים ופילה בקר ברוטב יין אדום ושעועית ירוקה. אז אם חשקה נפשכם לערוך אירועים ליד הים עם טעמים מאיטליה – לוקה היא המענה המושלם ביותר.

אירועים במסעדות זה בהחלט הפתרון הטוב ביותר לחגוג את האירוע המשמח הקרוב שלכם.

מומלצים

באבא יאגה

אירועי בוטיק ואירועי VIP בגינה

מיתוס

מסעדת שף כשרה בתל אביב

אירועים ליד הים - אירועים בקליק

אירועים ליד הים

אירועים ליד הים

מסעדות הנושקות לים הן בחירה מצוינת לאלה המבקשים לערוך אירועים פרטיים או עסקיים על רקע נופו השלו של הים. במסעדות תמצאו תפריטים מפנקים, שירות מהודק וכמובן, נוף עוצר נשימה בכל עונות השנה. מוזמנים להכיר מסעדות המציעות אירועים ליד הים.


הרברט סמואל, תל אביב
על חוף ימה של העיר הגדולה, שוכנת הרברט סמואל, המציעה מנות מרתקות ממגוון מטבחי העולם  עם פרשנות אישית של השף תוך שימוש בחומרי גלם מובחרים הנבחרים בקפידה רבה. חלונות הענק במסעדה מאפשרים תצפית לקו החוף ולגלים, והים נכנס פנימה גם לצלחת, בדמות מנות מסעירות ומרגשות. הרברט סמואל מתאימה מאוד למבקשים לערוך אירועים ליד הים, זאת בזכות חדר האירוח הפרטי המתאים לאירועים עד 50 איש. צוות המסעדה והמטבח יתפרו עבורכם תפריט בהתאם לאופי האורחים ןלסגנון האירוע. מנות שכדאי לכלול באירוע: טרטר בקר, לברק בתערובת תבלינים אדמתיים, מולים חריפים, פילה בקר בציר עגל ושקדי עגל עם ריקוטה ביתית. לפרטים נוספים והזמנת אירוע - לחץ כאן

לחם בשר, תל אביב
בנמל תל אביב, בתוך אווירה אורבנית מזמינה ותוססת עם תצפית לים הכחול הגדול, מסעדת לחם בשר תל אביב מציעה חוויה קולינרית משובחת המחברת בין שתי אהבות גדולות: לחם ובשר. המאפים נאפים ישירות במקום, כך שהם מגיעים לשולחן טריים, חמים ומפיצי ניחוחות, והבשרים מטופלים עם המון חום ואהבה. בלחם בשר ניתן לערוך אירועים כשרים (עד 100 איש) עם נוף פנורמי מהפנט לים הכחול ולמעגן הסירות ולשמוע את קול הגלים המתנפצים על המזח –  אווירה שלבטח תשדרג ותעצים את חווית האירוע. בין המנות המומלצות תמצאו את הלחמע'ון כבש, סנייה טלה עם צנוברים, סביצ'ה דג לבן, בייבי קישואים במילוי ראגו טלה, פילה דג ים בליווי ירקות שורש ועוד הרשימה ארוכה. לפרטים נוספים והזמנת אירוע - לחץ כאן 

סיטארה תל אביב
על קו החוף של תל אביב שוכנת סיטארה, מסעדת ביסטרו-שף איכותית בעיצוב אירופאי קלאסי. השף מוביל מטבח צרפתי-איטלקי עם נגיעות ים תיכוניות, וככזה, המנות והמרקמים נוגעים בכל החושים ופורצים גבולות דמיון. בסיטארה חדר פרטי המתאים ל-30 איש וטרקלין רחב המכיל עד 100 איש, כשברקע שקיעה מרהיבה, תוכלו לפתוח בקבוקי יין ולהנות מאווירה יוקרתית, אוכל משובח ושירות מקצועי. השף רוקח תפריט לאירוע בהתאמה לדרישות הלקוח, הנה הצצה קטנה לטעמים: ברבוניות פריכות מהים התיכון לצד ציזיקי וסלסת עגבניות חריפה, רביולי סרטנים, לזניה ירקות שוק, קוקי סן ז'אק על ריזוטו לבן, דרת פירות ים, פילה בקר על קרם בצל ועוד שפע טעמים סוחפים. סיטארה נותנת מענה מושלם למבקשים לערוך אירועים ליד הים.

קיטשן מרקט, תל אביב
קיטשן מרקט נמצאת במיקום מושלם לאירוע שלכם: מצד אחד נשקף רק הים, ומהצד השני, תצפית על שוק הנמל הצבעוני, התוסס והססגוני. המטבח בניצוחו של השף יוסי שטרית, מוציא לאורחים מנות במראה אלגנטי, צבעוני, מתוחכם ואסתטי להפליא. השף מקפיד להשתמש בחומרי הגלם הטריים והטובים ביותר המגיעים לשוק, וזה מורגש בצלחת. החדר הפרטי מתאים לאירועים של עד 70 איש ויש לו את התפאורה המושלמת ביותר - ים כחול גדול הממגנט אותך ביופיו. כל אירוע נתפר למידותיו של הלקוח, ומוגשות בו מנות פרי דמיונו היצירתי של השף, לדוגמא: רביולי במילוי טרטר טונה,  ריזוטו דלעת לצד שקדי עגל פריכים וארטישוק צלוי, טרין טלה בבישול ארוך, פילה עגל על הגריל, שרימפס קריסטל מעושן לצד כרובית מטוגנת ועוד. אמרתם אירועים ליד הים, אמרתם קיטשן מרקט.
 
אוליב ליף, תל אביב
מסעדה נוספת העונה על הרצון לערוך אירועים ליד הים היא אוליב ליף, בהובלתו של השף צ'רלי פדידה. המסעדה שוכנת במלון שרתון שעל קו החוף, ומבעד לחלונות הגדולים ניתן להשקיף אל עבר האופק הרחוק, וללכת שבי אחר מראה הים הגדול. אוליב ליף מציעה שילוב בין עיצוב בוסתני, מוזיקה שקטה ותפריט כשר ומוקפד עד הפרטים הקטנים, בדיוק מה שאתם צריכים באירוע שלכם. במסעדה חדר פרטי (עד 30 איש) המאובזר בכל הציוד והטכנולוגיה המתקדמת הנדרשת. המנות בהשראת המטבח הים תיכוני עם נגיעות מהמטבח הצרפתי בליווי טאץ' אישי של השף. מומלצות השף: קרפצ'ו פילה בקר לצד סלט פלפלים חם, סלמון צרוב על אטריות זכוכית, מדליוני פילה בקר צרובים, אווז בצלייה איטית עם ירקות שורש.

גרג בנמל, תל אביב
בלב מרכז הבילוי של תל אביב, הנמל, ממוקם אחד הסניפים המצליחים והמובילים של רשת בתי הקפה 'גרג'. במקום, גרג נמל תל אביב הינו מקום שבו ניתן לקיים אירועים פרטיים או עסקיים, באווירה משפחתית-קלילה, עם תפאורה רגועה ש להים התיכון. את האירוע ניתן לקיים במתחמים שונים של המסעדה בהתאם למספר האורחים ובקשת הלקוח: במרפסת, בחצר, בחדר האירוח, בקומת הגלריה או סגירה חלקית או מלאה של המסעדה. בגרג בנמל, התפריט שואב השראה מהמטבח הישראלי והאיטלקי, ויוגשו מנות כמו פרנץ' טוסט מלחם בריוש, שקשוקה בלקנית עם גבינת פטה, פסטו וחצילים, סלט בטטה על מצע ירקות ירוקים, טורטייה עיזים, פסטה פטוצ'יני ברוטב שמנת ועוד טעמים מוכרים ואהובים

הזקן והים, יפו
אירועים ליד הים אמורים להעניק חוויה המשלבת בצורה הרמונית בין נוף עוצר נשימה, ספינות העוגנות במרינה, ריח מלוח של הים הנישא באוויר וחוויה קולינרית מרעננת. במסעדת הזקן והים נמל יפו עונים על כל הדרישות. התפריט מהלל ומשבח את דגת הים, לצד כמובן, מנות בשריות העשויות במקצועיות רבה. בחדר הפרטי ניתן לקיים אירועים קטנים של עד 30 איש ולהנות ממנות מעוררות חושים כמו צלעות כבש, שרימפס ברוטב מנת ירקות על קישוא קלוי, מיקס פירות ים, סטייק פילה ועוד הרשימה ארוכה.

הרברט סמואל הרצליה פיתוח
מול חופה של הרצליה, נפתחה לפני כשנתיים מסעדת הרברט סמואל בגרסה הכשרה. המטבח פתוח לעיני הסועדים ומשלב טעמים ושילובים מרתקים מקשת רחבה של מטבחים בעולם, והכל מתוך מטרה להביא לסועד מנה מיוחדת הכוללת גם פרשנות אישית של השף. בהרברט סמואל ניתן לקיים אירועים קטנים עם נוף לים הכחול העמוק, דבר המוסיף צבע מיוחד לאירוע. באירוע מומלץ לשלב יינות מהטובים של תוצרת הארץ וחו"ל, לצד מנות קסומות כמו פטריות מלך היער וקרם ארטישוק ירושלמי, פילה בייבי לוקס, ניוקי תפוחי אדמה ערמונים, טורטליני טלה ירושלמי על חלקיו עטוף בתיבול סודי ועוד שפע טעמים מרתקים שיאתגרו את החיך.

ביסטרו 56 הרצליה פיתוח
רוצים לחגוג אל מול נוף פנורמי לים הכחול, עם תצפית לתורני היאכטות העוגנות במרינה, ושרעש הגלים נשמע ברקע – מוזמנים להגיע אל ביסטרו 56 בהרצליה פיתוח. כאן מוצעת חוויה קולינרית כשרה לצד נוף מהפנט ושירות אישי מפנק שיהפכו את הרגע המיוחד שלכם לבלתי נשכח. השף, גבי אוחנה, אחראי על תפריט הלוקח את הסועד לטעמי אגן הים התיכון עם נגיעות מצרפת, והכל מלווה בתפריט יינות משובח. בביסטרו 56 ניתן לקיים אירועים בחדר פרטי, במרפסת הפתוחה והרחבה או לסגור את כל חלל המסעדה לטובת האירוע.
 
לוקה הרצליה פיתוח
לוקה מציעה קפיצה קטנה לארץ המגף בשילוב נוף קסום של הים הגדול. המטבח, הפתוח לעיני הסועדים, מציע טעמים וניחוחות ממש כמו באיטליה, תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים המגיעים למסעדה היישר מארץ המקור. בתפריט האירועים תמצאו מנות ממכרות וסוחפות כמו לינגוויני פרנצ'סקה-רוטב קרם פלפלים , רצועות עוף בזיליקום, ניוקי עם נתחי פילה בקר במחבת לוהטת, מרק דגים ופירות ים ופילה בקר ברוטב יין אדום ושעועית ירוקה. אז אם חשקה נפשכם לערוך אירועים ליד הים עם טעמים מאיטליה – לוקה היא המענה המושלם ביותר.

אירועים במסעדות זה בהחלט הפתרון הטוב ביותר לחגוג את האירוע המשמח הקרוב שלכם.
בקרו אותנו
נתקלתם בבעיה? צרו איתנו קשר
תתקשר אלינו
כל הזכויות שמורות © 2eat.co.il
כל הזכויות שמורות © 2eat.co.il