כשרות
חדר פרטי
מקרן
מערכת הגברה

מסעדה ליום הולדת עם נתח קצבים...

ניוות מאמרים
מסעדה ליום הולדת עם נתח קצבים...

מסעדה ליום הולדת עם נתח קצבים...

אנשים רבים מוצאים את עצמם עורכים ימי הולדת במסעדות. זוהי הדרך הכי קלה, פשוטה וטעימה לארח וגם ליהנות מנתח קצבים עסיסי. אם אתם רוצים לערוך יום הולדת עם תפריט של בשר גורמה, אתם יכולים לחפש מסעדה ליום הולדת שהיא מסעדה שמתאימה גם לאירועים.

 
סביב הבשר, ממש כמו מסביב למדורה, יככבו באמצע השולחן נתחי בשר שנבחרו ונצלו לפי מתכון שף, ותרבות האוכל סביבם נובעת מהם והמטעמים שלהם, כולל סלטים, תוספות ועוד.
 
קחו לדוגמה תפריט של מסעדה שעושה גם אירועים קטנים וכולו מבוסס על בשר. אז מה יהיה לנו? 
מנה של נתח לבחירה, או חמישה סוגי נתחי בשר מובחרים. סוגים שונים של סעודות, כולל יינות ואלכוהול מתאימים. 
הנתחים הם של טלה, בקר, אווז והודו. הפיטמאסטר של המסעדה אחראי על בחירת הנתחים, מידת הצלייה שלהם ועוד.
 
יום הולדת כמשתה אבירים
 
ישנן מסעדות בשרים המתאימות לאירוע כמו מסעדה ליום הולדת, בגלל האירוח וההתארגנות המיוחדת לאירועים קטנים. כאשר מדובר בבשר ואלכוהול, אין דבר יותר ברור מקונספט של משתה אבירים. המקום הופך לחלל של משתה. שולחנות מתחברים, כולם מתארחים מסביב לנתחי הבשר, ממש כאילו חזרו זה עתה מכיבוש נורמנדי...
אוכל זה חגיגה ובשרים זה עוד יותר חגיגה. כאשר מדובר בנתחי קצבים עסיסיים, כל הרעיון הוא גם להתענג על ה"צייד" הזה. תחשבו שפעם היו באמת מחכים לצייד כדי לפצוח בסעודות האבירים. נשפכו שם הרבה בשרים והרבה יין בגביעים גדולים ובמקומות אירוח של בשר מדמים ליצור את האווירה והקונספט האלה.
 
מה זה פיטמאסטר?
 
פיטמאסטר הוא מי שמומחה על מדורה מסורתית כמו מימי האדם הקדמון- PIT. המדורה המסורתית של היום היא ארון ברזל, שהוא גם מעשנה. יש כאלה שעשויות מעץ, יש מעשנות קרמיות. יש לבחור בסוג העץ המתאים לסוגים שונים של עישון עם ארומות ריחניות. 
בנוף מסעדות הבשר בארץ, יש כבר כמה מסעדות שכל אחת מהן בקלות יכולה להיות אידיאלית על תקן של מסעדה ליום הולדת, עם הצגה שלמה של אכילת בשרים.  
מדובר על לא פחות מטקס ופולחן שלם שנעשה במעשנת הכוללת צ'אנקים (גזע מפורק לחתיכות שמעניק טעם לעישון הבשר) ובאמצעות ראב- תערובת תבלינים שמורחים על הבשר לפני שהוא נכנס למעשנה.
שיטת הבישול במעשנת היא SLOW & LOW ארוכה ואיטית. זוהי השיטה הבסיסית, זה לוקח זמן עד שהבשר מוכן אבל אחר כך כבר מהביס הראשון מבינים שזה היה שווה. 
 
חגיגת בשרים ביום הולדת 
 
כל חגיגה מתבססת בדרך כלל על האוכל. הוא גם מייצר את סוג האווירה והבילוי של האנשים. כאשר מדובר באיזו מסעדה ליום הולדת שמבוססת על ארוחת בשרים, אין חגיגה יותר מלהיבה וגדולה מזו. לנגד עיני החברים יצלו בשר במעשנת, שרק הריח העולה ממנה מזכיר איזה בילוי בפונדק דרכים באמצע אמריקה של המערבונים. זוהי הצגת תכלית המבוססת על מעדני בשר, נתחי בשר, ממש כמו פעם כאשר הגברים היו חוזרים מציד עם האייל על הכתף. חגיגה אמתית לאוהבי הבשר.

מומלצים

באבא יאגה

אירועי בוטיק ואירועי VIP בגינה

מיתוס

מסעדת שף כשרה בתל אביב

מסעדה ליום הולדת עם נתח קצבים...

מסעדה ליום הולדת עם נתח קצבים...

מסעדה ליום הולדת עם נתח קצבים...

אנשים רבים מוצאים את עצמם עורכים ימי הולדת במסעדות. זוהי הדרך הכי קלה, פשוטה וטעימה לארח וגם ליהנות מנתח קצבים עסיסי. אם אתם רוצים לערוך יום הולדת עם תפריט של בשר גורמה, אתם יכולים לחפש מסעדה ליום הולדת שהיא מסעדה שמתאימה גם לאירועים.

 
סביב הבשר, ממש כמו מסביב למדורה, יככבו באמצע השולחן נתחי בשר שנבחרו ונצלו לפי מתכון שף, ותרבות האוכל סביבם נובעת מהם והמטעמים שלהם, כולל סלטים, תוספות ועוד.
 
קחו לדוגמה תפריט של מסעדה שעושה גם אירועים קטנים וכולו מבוסס על בשר. אז מה יהיה לנו? 
מנה של נתח לבחירה, או חמישה סוגי נתחי בשר מובחרים. סוגים שונים של סעודות, כולל יינות ואלכוהול מתאימים. 
הנתחים הם של טלה, בקר, אווז והודו. הפיטמאסטר של המסעדה אחראי על בחירת הנתחים, מידת הצלייה שלהם ועוד.
 
יום הולדת כמשתה אבירים
 
ישנן מסעדות בשרים המתאימות לאירוע כמו מסעדה ליום הולדת, בגלל האירוח וההתארגנות המיוחדת לאירועים קטנים. כאשר מדובר בבשר ואלכוהול, אין דבר יותר ברור מקונספט של משתה אבירים. המקום הופך לחלל של משתה. שולחנות מתחברים, כולם מתארחים מסביב לנתחי הבשר, ממש כאילו חזרו זה עתה מכיבוש נורמנדי...
אוכל זה חגיגה ובשרים זה עוד יותר חגיגה. כאשר מדובר בנתחי קצבים עסיסיים, כל הרעיון הוא גם להתענג על ה"צייד" הזה. תחשבו שפעם היו באמת מחכים לצייד כדי לפצוח בסעודות האבירים. נשפכו שם הרבה בשרים והרבה יין בגביעים גדולים ובמקומות אירוח של בשר מדמים ליצור את האווירה והקונספט האלה.
 
מה זה פיטמאסטר?
 
פיטמאסטר הוא מי שמומחה על מדורה מסורתית כמו מימי האדם הקדמון- PIT. המדורה המסורתית של היום היא ארון ברזל, שהוא גם מעשנה. יש כאלה שעשויות מעץ, יש מעשנות קרמיות. יש לבחור בסוג העץ המתאים לסוגים שונים של עישון עם ארומות ריחניות. 
בנוף מסעדות הבשר בארץ, יש כבר כמה מסעדות שכל אחת מהן בקלות יכולה להיות אידיאלית על תקן של מסעדה ליום הולדת, עם הצגה שלמה של אכילת בשרים.  
מדובר על לא פחות מטקס ופולחן שלם שנעשה במעשנת הכוללת צ'אנקים (גזע מפורק לחתיכות שמעניק טעם לעישון הבשר) ובאמצעות ראב- תערובת תבלינים שמורחים על הבשר לפני שהוא נכנס למעשנה.
שיטת הבישול במעשנת היא SLOW & LOW ארוכה ואיטית. זוהי השיטה הבסיסית, זה לוקח זמן עד שהבשר מוכן אבל אחר כך כבר מהביס הראשון מבינים שזה היה שווה. 
 
חגיגת בשרים ביום הולדת 
 
כל חגיגה מתבססת בדרך כלל על האוכל. הוא גם מייצר את סוג האווירה והבילוי של האנשים. כאשר מדובר באיזו מסעדה ליום הולדת שמבוססת על ארוחת בשרים, אין חגיגה יותר מלהיבה וגדולה מזו. לנגד עיני החברים יצלו בשר במעשנת, שרק הריח העולה ממנה מזכיר איזה בילוי בפונדק דרכים באמצע אמריקה של המערבונים. זוהי הצגת תכלית המבוססת על מעדני בשר, נתחי בשר, ממש כמו פעם כאשר הגברים היו חוזרים מציד עם האייל על הכתף. חגיגה אמתית לאוהבי הבשר.
בקרו אותנו
נתקלתם בבעיה? צרו איתנו קשר
תתקשר אלינו
כל הזכויות שמורות © 2eat.co.il
כל הזכויות שמורות © 2eat.co.il